Hele vejen ...

-nogen går hele vejen, andre finde nye veje undervejs.  Som U19-spiller i Aarhus EH er alt muligt. I januar blev to af vores lokale drenge verdensmestre og selvom de forlængst er fløjet fra reden og begge nu spiller i europæiske topklubber, er de stadig lidt "vores Aarhus drenge". Aarhus har også markeret sig stærkt i sæsonen 2020-21 med at have hele 30 spillere i den danske HTH liga og 1. division. Det er en Aarhus historie vi er stolte af ...


Try-out:

Aarhus EH afholder hvert år i maj måned "try-out" hvor både nye og nuværende spillere i de aktuelle årgange har muligheden for at blive udtaget til truppen for den kommende sæson. 

Praktisk info

Aarhus EH træner 4 gange ugentligt i hallen (inkl. ESAA morgentræningen) og har der udover 2-3 ugentlige styrketræningspas. Træningstiderne er dynamisk og kan justeres fra uge til uge afhængig af andre aktiviteter etc. Nogle træninger vil være fælles med seniorhold, ofte med et af byens 1. divisionshold. Andre træninger vil være med spillere fra U17-miljøerne og så vil der naturligvis være træningspas hvor de 2 Aarhus EH hold træner sammen.

Træningerne vil primært ligge i Ceres Park Arena, i Vejlby Risskov Hallen og Skæringhallerne. Morgentræningerne ligger i Ceres Park, hal 1 og styrktræningen foregår i Team Danmark Styrketræningscentret på Atletion.

Træningen følger anvisningerne fra DHF's "aldersrelateret trænings koncept " (ATK) og Team Danmark (TD) og DIF (Dansk Idræts Forbund) "værdisæt for talentudvikling i dansk idræt."

Træningstiderne:
(med forebehold for ændringer)
  • Mandag Ceres Arena/Vejlby Riskov
  • Tirsdag kl. 07.30-09.00 Bellevue
  • Onsdag kl. 17.00-18.30 Ceres Arena
  • Torsdag kl. 08.00-09.30 Bellevue
  • Torsdag kl. 19.45-21.30 HEI-hallen

Ansvarlighed er en del af den personlige udvikling

Aarhus EH har et medansvar for at de unge talenter er klædt på så de kan begår sig i den professionelle verden og det gælder ikke kun på håndboldbanen. Den holistiske tilgang til talentudviklingen forudsætter vi kan vejlede atleterne indenfor "god skik og brug" af sociale medier og herunder forbyggelse og håndtering af krænkelser. Vejledningen gælder også så specifikke områder som "gamling og betting" og "spiseforstyrrelser" der begge er fokusområder hos Team Danmark og DIF. ESAA er en vigtig samarbejdspartner på ovennævnte områder, da ESAA eleverne får vejledning igennem undervisningen.